Wij zoeken jou!

Zet jij als woonconsulent net dat stapje extra voor onze huurders? Dan zetten wij dat stapje extra voor jou!

Voor onze afdeling Wonen zijn wij op zoek naar een woonconsulent die zich, samen met collega’s, bezig houdt met leefbaarheid, participatie, huurincasso en bewonersbegeleiding. In deze veelzijdige en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Zo leg je huisbezoeken af, maak je afspraken met bewoners bij overlastsituaties, heb je contact met bewonerscommissies, onderhoud je contacten met andere maatschappelijke stakeholders en ben je aanspreekpunt in de wijk bij of na groot onderhoud. Ook lever je bijdrages aan diverse projecten met betrekking tot het communicatieplan en sociale plannen en fungeer je als energiecoach voor bewoners nadat hun woningen verduurzaamd zijn. Je begeleidt statushouders en woont indien nodig VvE-vergaderingen bij.

In deze baan als woonconsulent sta je midden in de maatschappij. Je kent de wijken en buurten en de mensen. Je komt van alles tegen in deze veelzijdige baan en hebt veel contacten met verschillende partijen. Kortom, écht een uitdagende baan! Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Interesse? Mail dan uiterlijk 20 augustus jouw motivatiebrief en cv naar m.sanchez@mijande.nl t.a.v. Malu Sanchez (P&O adviseur). Voor vragen neem je contact op met Malu Sanchez (088 807 07 00). De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 28 augustus.

 

Wat ga je zoal doen? Bekijk de vacature via onderstaande link:

Mijande_-Vacature-Woonconsulent_HR.pdf