Mijande Wonen, Bewonerscommissie De Oale Bouw en Beltman Architecten norganiseren voor bewoners met een overeenkomst voor onbepaalde tijd een informatiemarkt op donderdag 8 oktober 2020.

 

Waarom een informatiemarkt?

Wij presenteren het plan aan de hand van vier thema’s. Deze informatiemarkt gaat over het thema de verkaveling (hoe de kavels er uit komen te zien en welke woningtypes waar komen te staan). Tijdens de informatiemarkt is er volop ruimte om op dit voorstel te reageren. Daarnaast vertellen wij meer over de huurprijzen en de toewijzing van woningen. Ook zijn wij benieuwd wat de bewoners belangrijk vinden als het gaat om de plattegronden van de woning. Deze informatie gebruiken we dan bij het verder vormgeven van de plattegronden van de woningen.

 

 

Kleine groepen

In verband met de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus is het niet mogelijk om iedereen tegelijkertijd te ontvangen. Daarom zijn er vijf tijdstippen op 8 oktober waarop bewoners kunnen langskomen. Op deze manier ontvangen alle bewoners op dezelfde dag de informatie. Vanwege de RIVM-maatregelen kunnen maximaal 2 personen per huishouden naar de informatiemarkt komen. 

De uitnodigingen voor deze informatie bijeenkomst zijn maandag 21 september verstuurd. Omwonenden en huurders met een tijdelijke huurovereenkomst ontvangen 8 of 9 oktober informatie over het plan via een nieuwsbrief.