Op dit moment wonen er tijdelijk vluchtelingen uit Oekraïne in een aantal woningen in de Oale Bouw. We ontvangen op dit moment vragen of het plan voor de Oale Bouw extra vertraging oploopt doordat er Oekraïense vluchtelingen in de wijk wonen. Dat antwoord is nee, het duurt niet langer. Voordat we deze woningen aan de gemeente aanboden, maakten we hier met elkaar afspraken over. De afspraak is dat we de woningen ongeveer een half jaar kunnen aanbieden en dat we ze daarna nodig hebben voor het plan voor de Oale Bouw. Als de gemeente de woningen toch nog iets langer nodig heeft, kan dat alleen als dit niet zorgt voor vertraging voor de start van de sloop. De gemeente werkt op dit moment aan een oplossing waar de Oekraïners hierna naartoe kunnen. Wanneer daar meer over bekend is, hoort u dit.  

 

Plan De Oale Bouw  

Binnenkort ontvangt u een uitgebreidere nieuwsbrief van ons. Daarin leest u de stand van zaken en meer over de planning. We werken er hard aan om begin 2023 te starten met de sloop.  

 

Meer informatie?  

Op de website van de gemeente Twenterand vindt u veel informatie en het laatste nieuws. Informatie over Oekraïne | Twenterand 

 

Vragen aan ons?   Neem contact met ons op via 088 807 07 00.