De afgelopen periode onderzocht Projectbureau BAS de aanwezigheid van asbest in de tuinen van de Oale Bouw. In de tuinen van een aantal woningen is asbest aangetroffen. In de week van 29 november beginnen we met het opruimen van het asbest (saneren) in de tuinen.

 

Start sanering 

Op maandag 29 november 2021 start aannemer Rouwmaat met  het opruimen van de asbest. De grond wordt afgegraven en afgevoerd. Daarna wordt de plek weer aangevuld met schone grond. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens veiligheidseisen en protocollen en vormen daardoor geen gevaar en/of risico voor  uw gezondheid.

 

Tijdens de werkzaamheden staat er een container in de straat. U kunt er langs met uw auto, fiets of lopend. Uiteraard proberen we de hinder voor u tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Toch is het mogelijk dat u enige hinder ondervindt, hiervoor vragen wij uw begrip.  

 

Over Projectbureau Bodem Asbest Sanering (BAS) 

Projectbureau BAS helpt gemeenten bij het opruimen van asbest in de bodem. Meer informatie over BAS en het verwijderen van asbest in de bodem, leest op www.bodemasbestsanering.nl.  

  

Vragen

Heeft u vragen ? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 088 807 07 00 of via de e-mail oalebouw-at-mijande.nl.