Let op: Eerder hadden we aangegeven dat onze woningen tot en met vandaag op onze website zouden staan. Dit is helaas een dag eerder geworden. Vanaf vandaag is ons woningaanbod niet meer zichtbaar. Had u nog willen reageren op een woning, maar was u er nog niet aan toegekomen? Neem dan vandaag (woensdag 15 maart) contact met ons op via 088 807 07 00 of via wonen@mijande.nl.

 

Tussen woensdag 15 maart tot en met maandag 27 maart is er tijdelijk geen nieuw woningaanbod. Vanaf dinsdag 28 maart gaan we live met WoningHuren.nl. Vanaf dat moment vindt u daar ons woningaanbod.

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende? Dat ontvangt u tussen 28 maart en  begin april  bericht waarmee u uw inschrijving voor WoningHuren.nl gratis kunnen activeren. Na activatie kunt u op WoningHuren.nl zoeken én reageren op woningen.

 

Nieuwe website om een huis te vinden

We werken achter de schermen hard aan de nieuwe website. We zorgen ervoor dat onze woningen vanaf 28 maart op WoningHuren.nl te vinden zijn. Daarom is er nu tijdelijk even geen woningaanbod. U hoeft niet bang te zijn dat u een woning misloopt. Alle woningen komen straks op WoningHuren.nl.

 

WoningHuren.nl

Op WoningHuren.nl vindt u straks het woningaanbod van Mijande Wonen en 12 andere woningcorporaties. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. U heeft nog maar 1  inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt.

 

Meer weten?

Neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vind je een overzicht van veelgestelde vragen met antwoorden. Uiterlijk begin april sturen we al onze woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe je de eerste keer jouw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl.

 

Op onze website vindt u ook meer informatie: www.mijande.nl/woninghuren