Afgelopen donderdag vond het tuinproject aan de Webbinkstraat in Westerhaar plaats! Met een enthousiast en goed vertegenwoordigd team van collega's stonden we daar om samen met huurders aan de slag te gaan in de tuin.

 

Onze huurders hadden de gelegenheid om hun afval en oude spullen weg te gooien in de container, om goed te kunnen opruimen. Er zijn deze middag heel wat kilo’s afval afgevoerd! Dit was een mooie eerste stap om de tuin en woonomgeving op te schonen.

 

Deze middag bracht ook de gelegenheid om met onze huurders in gesprek te gaan over onze verwachtingen met betrekking tot het tuinonderhoud en de leefbaarheid in de wijk. Er blijft nog genoeg werk te doen in de tuinen, daarom zal Mijande Wonen de komende weken actief blijven controleren of onze huurders hun tuin netjes onderhouden. Dit alles voor een mooie en leefbare woonomgeving voor iedereen.


Ook was onze energievakman Martin aanwezig voor het geven van energiebesparende tips. Huurders konden bij hem ook een regenton aanvragen om hun tuin ook nog eens klimaat adaptief te maken.