Bij Mijande Wonen geloven we dat een mooie en goed onderhouden woonomgeving bijdraagt aan het woongenot van onze huurders. Daarom zijn we begonnen met het organiseren van leuke en nuttige projecten om samen met onze bewoners de wijken nog aantrekkelijker te maken.

 

In juni hebben we bij De Markgraven in Westerhaar een tuinproject georganiseerd. Bewoners werden uitgenodigd om met elkaar de tuinen en achterpaden onkruidvrij te maken, zodat ze er weer netjes uitzien. Om dit project mogelijk te maken, hebben we gereedschap ter beschikking gesteld zoals harken, bezems, schoffels etc.

 

Ook was onze energievakman aanwezig om advies te geven over energiebesparing en om handige hulpmiddelen uit te delen zoals LED-lampen, waterbesparende douchekoppen en radiatorfolie. Op deze manier willen we niet alleen bijdragen aan een groenere woonomgeving, maar ook aan het verlagen van de energiekosten voor onze bewoners.

 

Als blijk van waardering hebben de bewoners een leuke attentie gekregen bestaande uit een leuke tas, bloemzaden en een handige onkruidkrabber. Daarnaast hebben we gezorgd voor een verfrissend drankje en wat lekkers.

 

Ben jij geïnspireerd en wil je ook graag je wijk of buurt aanmelden? Dat kan! Stuur een e-mail naar mail-at-mijande.nl

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw woonomgeving nog mooier en gezelliger wordt.