Soep op de Stoep in Denekamp

Donderdagmiddag 24 november organiseerde Mijande Wonen ‘Soep op de Stoep’ aan de Klauwier in Denekamp. Onder het genot van een heerlijk kopje tomaten- of groetensoep gingen verschillende enthousiaste collega’s in gesprek met huurders. Met dank aan Aveleijn voor het maken van de heerlijke soep.


Weten wat er speelt
Voor Mijande Wonen is het belangrijk om te weten wat er leeft in een wijk. Door actief naar de bewoners toe te gaan, ontstaan er vrijblijvende en goede gesprekken. Wij leren de huurders beter kennen en zij leren ons beter kennen.


Opruimen
Deze keer was het voor de huurders ook mogelijk om gratis oude spullen in de container te gooien. Een flink aantal kilo's afval belandde deze middag in de container. Mooie ontmoetingen én een opgeruimde woning/buurt; twee vliegen in één klap.


Energievakman
De energievakman van Mijande Wonen was ook aanwezig om huurders adviezen en tips te geven over het besparen van energie. Zeker nu de koudere wintermaanden eraan komen, erg handig voor huurders. Om huurders al een beetje op weg te helpen met het besparen van energie, ontvingen ze een ledlamp.