PAMMM-bijeenkomst 11 juni

Hoe onderhouden en verduurzamen wij de woningen? En, welke ideeën heeft u als bewoner hierover? Laat het ons weten en praat met ons mee op dinsdag 11 juni in Denekamp.   

 

 

Dinsdag 11 juni  

Op dinsdag 11 juni organiseren we de 2e PAMMM-bijeenkomst (Praat Actief Mee Met Mijande). Deze bijeenkomst staat in het teken van onderhoud & verduurzaming. Hier heeft u ook vast ideeën over die u met ons wilt delen. En u wilt misschien graag van ons weten hoe wij omgaan met het onderhouden en verduurzamen van de woningen. Dat vertellen wij u ook graag.   

 

 

Kulturhus Denekamp  

De bijeenkomst van 11 juni begint om 19.00 uur in het Kulturhus aan de Oranjestraat 23 in Denekamp. Vanaf 18.30 uur is de zaal open. Om uiterlijk 21.00 uur sluiten we de avond af.   

 

 

Aanmelden  

Bent u erbij en praat u met ons mee? Meld u dan voor 28 mei aan door een mail te sturen naar pammm-at-mijande.nl of bel naar 088 807 07 00. Vermeld in de mail uw voor- en achternaam, uw adres en met hoeveel personen u komt. Vraag gerust of uw buren ook meewillen. Zo kunt u ook samen naar de locatie rijden.   

 

 

Breng- en haalservice  

Wilt u graag meepraten, maar lukt het niet om naar de locatie te komen? Geef dan in de aanmelding aan dat u graag gebruikmaakt van de breng- en haalservice. Wij zorgen er dan voor dat iemand u ophaalt en weer thuisbrengt. Dit is helemaal gratis.   

 

 

Wij zien u graag dinsdag 11 juni!