Praat mee!

Heeft u ideeën die bijdragen aan nog prettiger wonen? Wilt u met ons meedenken over hoe wij met ons woningbezit omgaan? Vindt u het leuk om vooraf ideeën te geven voor onze plannen ? Of heeft u bijvoorbeeld veel kennis van duurzaamheid en wilt u die kennis met ons delen?   

 

Dan is PAMMM de plek voor u! Praat Actief Mee Met Mijande!
 

Eerste bijeenkomst 19 maart
Op dinsdagavond 19 maart is de eerste PAMMM bijeenkomst. Het onderwerp van die avond is 'noaberschap'. Wat verstaat u onder noaberschap? En welke rol heeft volgens u Mijande Wonen als het gaat om noaberschap? Wij gaan hierover graag met in gesprek. Wilt u meepraten? Meld u dan voor 1 maart aan door een mail te sturen naar pammm-at-mijande.nl of bel ons op nummer 088 80 70 700.

 

PAMMM  

PAMMM is een groep bewoners die in gesprek gaat met medewerkers van Mijande Wonen over allerlei onderwerpen . N a afloop van elke bijeenkomst kiezen we een onderwerp voor de volgende bijeenkomst . Ieder jaar organiseren we 2 tot 4 bijeenkomsten.   

 

Vast of flexibel  

Het is mogelijk om als vaste deelnemer met alle bijeenkomsten mee te doen. Maar eenmalig of per onderwerp aanschuiven is ook helemaal prima. Dan kiest u het onderwerp dat u interessant vindt om over mee te praten.   

 

Waar en hoe laat  

De locatie van de bijeenkomst wisselt, maar is altijd in ons werkgebied (gemeente Twenterand en gemeente Dinkelland). De bijeenkomsten zijn in de avond en starten om 19.00 uur.   

 

Vervoer nodig?  
Wilt u graag meepraten, maar is het voor u lastig om naar een locatie verder weg te komen? Laat het ons weten. We zorgen er dan voor dat u opgehaald en weer thuisgebracht wordt.   

 

Aanmelden  

Om mee te doen met een PAMMM-bijeenkomst, stuurt u een mail naar: pammm-at-mijande.nl.