Huurders van Mijande Wonen kunnen nu ook snel, gemakkelijk en helemaal veilig hun woonzaken digitaal met de woningcorporatie regelen. Op het moment dat het u uitkomt via ‘mijnmijande.nl’: een persoonlijke en beveiligde onlineomgeving.

 

Uitbreiding dienstverlening
‘We sluiten hiermee aan op de behoefte van onze huurders om hun woonzaken met ons te regelen op het moment dat het de huurder uitkomt. Dus ook buiten onze openingstijden’, licht Erna Mobach, manager Wonen en Vastgoed toe. ‘Onze huurders kunnen ons uiteraard blijven bellen of langskomen op kantoor om hun woonzaken met ons te regelen. Met mijnmijande.nl breiden we onze dienstverlening richting onze huurders verder uit.’

Over Mijande Wonen
Mijande Wonen is een woningcorporatie in noordoost Twente. Wij verhuren, beheren en onderhouden ongeveer 5.000 woningen in de gemeenten Dinkelland en Twenterand.

Onze bedoeling
Wij zijn er voor iedereen die in aanmerking komt voor een sociale huurwoning. Samen met huurders en partners zorgen we dat wonen op het Twentse platteland prettig, veilig en betaalbaar is en blijft. Dat onze woning een echt thuis is voor onze huurder. Daar gaat het ons om! Om dit te bereiken werken wij met ons hoofd: ‘gezond boeren verstand’ en vanuit ons hart. Dat noemen wij samen bouwen aan Dorpskracht!