Mijande Wonen ontmoet u graag

In contact zijn met bewoners vinden wij belangrijk. Regelmatig gaan we de buurten en wijken in om samen met bewoners activiteiten te ondernemen.

Zo komen we langs met soep op de stoep, organiseren we opruimacties en tuinfestivals. Tijdens deze momenten is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wij horen graag van bewoners hoe het met ze gaat, hoe het is om hier te wonen, wat er volgens hen goed gaat en wat er beter kan.

 

Leefbaarheid En Ontmoeten
Vanaf nu nemen we onze 'LEO' mee. LEO staat voor Leefbaarheid En Ontmoeten en is een handige en herkenbare aanhangwagen. Met deze aanhangwagen zijn we nóg zichtbaarder aanwezig in de buurt. En het is handig om spullen in mee te nemen.

 

Toer 2 april
Op dinsdag 2 april toeren we rond met LEO. We staan dan op 4 verschillende plekken in de gemeenten Dinkelland en Twenterand. Ziet u ons deze dag ergens staan? Kom gerust even langs!

 

Schema toer 2 april

9.30 – 10.30 uur: Denekamp, Sint Nicolaasplein (bij de kerk)

11.00 – 12.00 uur: Ootmarsum, De Meierij

13.30 – 14.30 uur: Vroomshoop, Het Punt

15.30 – 16.30 uur: Westerhaar, De Klaampe

 

Foto winactie
Ziet u de kar deze dag rijden of ergen staan? Maak een foto. Stuur uw foto naar communicatie-at-mijande.nl. Vermeld in de mail uw naam, adres en woonplaats. U maakt dan kans op een cadeaubon van € 25. En ga natuurlijk ook even bij de kar langs voor een kop koffie en een gesprek. Wij ontmoeten u graag!