Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart was het weer zo ver. Het Oranje Fonds organiseerde voor de 18e keer NLdoet. Ook Mijande Wonen deed mee. Medewerkers van Mijande Wonen hebben dit weekend tuinen opgeknapt bij huurders die dat door omstandigheden even niet niet zelf konden!

 

Via social media deed Mijande Wonen een oproep: ‘Kent u iemand in één van onze huurwoningen die door omstandigheden zijn of haar tuin niet goed kan onderhouden? Geef hem of haar dan nu op’.

Hier werd volop gehoor aan gegeven en uit de aanmeldingen zijn tuinen geselecteerd, in Vroomshoop en in Westerhaar, waar 12 collega’s van Mijande Wonen, afgelopen weekend de handen uit de mouwen hebben gestoken.
De firma Roelofs uit Lemelerveld bood vrijwillig zijn diensten aan en regelde gereedschap, enkele planten en zorgde voor het afvoeren van het tuinafval.

Mijande Wonen deed mee aan de actie omdat zij op deze manier iets wil betekenen voor huurders. Mijande Wonen staat voor een samenleving waar iedereen een thuis heeft.  Een netjes onderhouden tuin hoort daar ook bij en draagt bij aan prettig wonen voor de huurder en voor de omgeving.