Alstublieft! Een cadeautje om wat kleur te brengen!
Onlangs ontving u van ons een cadeautje: bloemconfetti. Het kan ook nog zijn dat de postbode nog onder weg is. Dan ontvangt u binnenkort een cadeautje van ons.

 

De bloemconfettie kunt u vanaf eind maart in de tuin planten. Ongeveer 1 cm onder de grond. Wilt u niet wachten?  De confetti kan ook in een potje met grond voor het raam. Met genoeg water en liefde verandert de confetti in prachtige bloemen. Plant u de confetti buiten? Vergeet ze dan niet te beschermen bij nachtvorst.

 

Maak kans op mooie prijzen.
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar al deze prachtige bloemen. Stuurt u ons een foto? Dan maakt u ook gelijk kans op een mooie prijs.

 

U maakt namelijk kans op verschillende tuincentrum bonnen tussen de 10 en 35 euro om uw tuin of woonkamer op te fleuren met mooie planten.

 

Een jury kiest de winnaars. Heeft u een prijs gewonnen?  Dan ontvangt u na 1 juni 2021 schriftelijk bericht.  We geven de uitreiking een feestelijk tintje, uiteraard binnen de dan geldende Coronamaatregelen.

 

We gebruiken de foto’s van de inzendingen en prijsuitreiking om aandacht te geven aan deze actie  via social media en de pers. Door een foto aan ons te sturen, bent u akkoord dat wij de foto’s gebruiken om aandacht te geven aan deze actie.

 

Wij zijn erg benieuwd en kijken erg uit naar al uw foto’s. U kunt uw foto’s tot 1 juni mailen naar mail@mijande.nl