In maart ontvingen alle huurders een kaart om te laten weten dat we aan ze denken. En om wat kleur te brengen in deze bijzondere tijd. Bij deze kaart zat een zakje bloemconfetti met een wilde bloemenmix die niet alleen heel leuk zijn in uw huis, tuin of balkon, maar ook heel goed zijn voor onze bijen en vlinders! Met genoeg water en liefde verandert de confetti in prachtige bloemen. Vanaf eind maart kon u de confetti al planten. Nog niet aan toegekomen?  Geen probleem planten kan nog steeds. Let op: bescherm de bloemen goed tegen nachtvorst.

 

Doe mee en win

Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar alle prachtige bloemen. Daarom organiseren we een fotowedstrijd. U maakt namelijk kans op verschillende tuincentrum bonnen tussen de 10 en 35 euro om uw tuin of woonkamer op te fleuren met mooie planten.

 

Een jury bestaande uit medewerkers van Mijande en leden van de Huurdersraad kiezen de winnaars. Heeft u een prijs gewonnen? Dan ontvangt u na 12 juli 2021 schriftelijk bericht. We geven de uitreiking een feestelijk tintje, uiteraard houden we ons hierbij aan de dan geldende coronamaatregelen.

Doet u mee? Insturen van foto’s kan tot en met vrijdag 9 juli 2021 door te mailen naar mail-at-mijande.nl. We hebben de datum van insturen uitgesteld. Vanwege de koude start van het voorjaar heeft de confetti wat meer tijd nodig om te veranderen in prachtige bloemen.

 

Nog geen zakje ontvangen of wilt u een extra zakje? Mail naar mail-at-mijande.nl, dan zorgen we dat er een zakje uw kant op komt.

 

We gebruiken foto’s van inzendingen en de prijsuitreiking voor onze sociale media kanalen en de pers. Door een foto in te sturen geeft u ons toestemming deze foto’s te gebruiken tijdens deze actie.