Praat Actief Mee Met Mijande (PAMMM)!

 

Heeft u ideeën die bijdragen aan nog prettiger wonen? Wilt u met ons meedenken over hoe wij met ons woningbezit omgaan? Vindt u het leuk om vooraf ideeën te geven voor onze plannen? Of heeft u bijvoorbeeld veel kennis van duurzaamheid en wilt u die kennis met ons delen?

 

Dan is PAMMM de plek voor u! Praat Actief Mee Met Mijande!

 

PAMMM

PAMMM is een groep bewoners die in gesprek gaat met medewerkers van Mijande Wonen over allerlei onderwerpen. Na afloop van elke bijeenkomst kiezen we een onderwerp voor de volgende bijeenkomst. Ieder jaar organiseren we 2 tot 4 bijeenkomsten.

 

Vast of flexibel

Het is mogelijk om als vaste deelnemer met alle bijeenkomsten mee te doen. Maar eenmalig of per onderwerp aanschuiven is ook helemaal prima. Dan kiest u het onderwerp dat u interessant vindt om over mee te praten.

 

Waar en hoe laat

De locatie van de bijeenkomst wisselt, maar is altijd in ons werkgebied (gemeente Twenterand en gemeente Dinkelland). De bijeenkomsten zijn in de avond en starten om 19.00 uur. De eerste bijeenkomst is op 19 maart. Het thema van die avond is noaberschap.

 

Vervoer nodig?
Wilt u graag meepraten, maar is het voor u lastig om naar een locatie verder weg te komen? Laat het ons weten. We zorgen er dan voor dat u opgehaald en weer thuisgebracht wordt.

 

Aanmelden

Om mee te doen met een PAMMM-bijeenkomst, stuurt u een mail met uw naam, huisadres, het aantal personen en of u gebruik wilt maken van de taxiservice naar: pammm-at-mijande.nl of belt u ons algemene nummer 088 807 07 00.

 

PAMMM-bijeenkomsten

De eerste bijeenkomst was op dinsdag 19 maart bij ons op kantoor in Vriezenveen.Het onderwerp was die avond 'noaberschap'. De volgende bijeenkomst is op:

 

  • Dinsdag 11 juni in de gemeente Dinkelland (exacte locatie volgt nog). Het onderwerp die avond is onderhoud&verduurzaming.
  • Dinsdag 8 oktober in de gemeente Twenterand (exacte locatie volgt nog). Het onderwerp voor deze avond bepalen we op 11 juni.