Vanaf 28 maart 2023 vindt u het woningaanbod van Mijande Wonen en 12 andere woningcorporaties op WoningHuren.nl. Een huurwoning zoeken en reageren gaat dan makkelijk en snel via www.woninghuren.nl.

 

Alle (sociale) huurwoningen op één website
Eenvoudig zien welke woningen beschikbaar zijn én meteen reageren. Dankzij de samenwerking van 13 corporaties, verenigd in WoON Twente, is dat straks mogelijk. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Op WoningHuren.nl vindt u straks het aanbod van alle deelnemende corporaties. De corporaties verhuren woningen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten.

 

Eén inschrijving
U heeft nog maar 1 inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als u in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar u zoekt.

 

Woningcorporaties die meedoen
Van deze corporaties vindt u straks alle woningadvertenties op WoningHuren.nl:  

 

Beter Wonen 

De Goede Woning 

De Woonplaats 

Domijn 

Mijande Wonen 

Ons Huis 

Reggewoon 

Sint Joseph Almelo 

Viverion 

WBO Wonen 

Welbions 

Wonen Delden 

Woningstichting Tubbergen 

 

 U ontvangt tussen 28 maart en begin april een mail van WoningHuren.nl om uw account te activeren en vanaf dat moment kun u  zoeken en reageren via WoningHuren.nl.

Liever uw gegevens niet delen? Geen probleem. Geef dit dan voor 10 maart aan ons door. In het bericht lees u hoe u dat moet doen. Wilt u u op een later moment weer inschrijven? Dat kan altijd. U betaalt dan wel € 25 inschrijfkosten. Als u in de toekomst wilt blijven zoeken naar een huurwoning, is het aan te raden om uw gegevens nu gratis over te laten zetten naar WoningHuren.nl.

Staat u ingeschreven als woningzoekende bij ons of een van de andere corporaties en heeft u geen mail of brief ontvangen hierover? Neem dan contact met ons op.

 

Meer informatie

We werken achter de schermen hard aan de nieuwe website. Uiterlijk begin april sturen we alle woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe u de eerste keer uw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl. Tot die tijd blijft u gewoon zoeken en reageren zoals u dat gewend bent.

Heeft u vragen over WoningHuren.nl? Lees dan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, bel of mail ons dan gerust.