Op woensdag 1 februari organiseert de gemeente Twenterand een inloopbijeenkomst om u te informeren over de vervanging en herinrichting van de openbare ruimte in de Oale Bouw. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

Locatie: Kulturhus De Klaampe

Adres: Beeklaan 1 Westerhaar-Vriezenveensewijk

Tijd: 16.00 tot 19.00 uur. Er wordt geen presentatie gegeven, u kunt op elk moment binnenlopen.

 

Tijdens deze inloopbijeenkomst vertelt de gemeente meer over de werkzaamheden welke zijin de wijk uit gaan voeren, de planning van het werk, de samenwerking met Mijande Wonen en het concept-ontwerp van de toekomstige inrichting van de openbare ruimte in de wijk. Medewerkers van Mijande Wonen zijn ook aanwezig.

 

Het slopen en nieuwbouwen van de woningen door Mijande Wonen en de inrichting van de openbare ruimte door de gemeente wordt fasegewijs uitgevoerd. Voor de gehele wijk is een concept-ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte opgesteld. Tijdens de inloopbijeenkomst licht de gemeente dit ontwerp graag toe. U kunt bij dan ook bij medewerkers van de gemeente terecht met vragen, maar zij horen ook graag uw mening over het concept-ontwerp. Zoals bijvoorbeeld over het mogelijk openstellen van de aansluiting van de Borggrevestraat op de Nassaustraat.