Inwoners, ondernemers, gemeente Twenterand, organisaties en woningcorporatie Mijande Wonen maken samen Vroomshoop. Inwoners doen dit bijvoorbeeld door actief te zijn in verenigingen, of door hun voortuin te onderhouden. De gemeente zorgt voor een goede openbare ruimte en sociale voorzieningen. Mijande Wonen zorgt voor goede en betaalbare woningen, passend bij de vraag van de inwoners van Vroomshoop.

Een Dorpsvisie om goed aan de woonwensen te blijven voldoen

Om goed aan de woonwensen te blijven voldoen, stellen Mijande Wonen en de gemeente Twenterand een Dorpsvisie op voor Vroomshoop.  Om een dorpsvisie te maken, is het belangrijk te weten hoe inwoners het vinden in Vroomshoop. Op www.onsvroomshoop.nl vindt u een link naar een enquête. Help de gemeente en Mijande Wonen om goede plannen voor Vroomshoop te maken en vul deze enquête in! En maak kans op één van de waardebonnen van € 25,-.

Meer informatie?

Op de website www.onsvroomshoop.nl staat meer informatie over de Dorpsvisie Vroomshoop. Over de planning en waar de uitkomsten van de enquête voor gebruikt worden. Via de website kunt u ook uw vragen stellen over de dorpsvisie.