Alleen op afspraak kunt een bezoek brengen aan ons kantoor.

Door het coronavirus hebben ook wij onze manier van werken aangepast. Onze werkzaamheden gaan zoveel mogelijk door, maar in een aantal gevallen net op een andere manier dan u van ons gewend bent. We houden ons aan de maatregelen van het RIVM en werken zoveel mogelijk vanuit huis. De gezondheid van huurders en medewerkers staat uiteraard bovenaan! Daar passen wij onze werkwijze op aan. We rekenen op uw begrip.

Wij helpen u zoveel mogelijk online en via de telefoon . Bij dringende zaken is een afspraak bij ons op kantoor mogelijk. Dan gelden de volgende afspraken

  • Op afspraak. Maximaal 2 personen (uit 1 huishouden) per afspraak
  • Bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, kan de afspraak niet doorgaan.
  • Wanneer er 2 dagen of meer tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak zit, bellen wij u van te voren om te vragen hoe het gaat en beoordelen we of de afspraak door kan gaan
  • We zorgen met elkaar voor minimaal 1,5 meter afstand tussen u en onze medewerker.

U maakt makkelijk en snel een afspraakvia 088 807 07 00. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis.

Wist u dat u uw woonzaken ook snel, makkelijk en veilig op het moment dat het u uitkomt kunt regelen via www.mijnmijande.nl?