Komende jaren actualiseren wij de energielabels

Al onze huurwoningen hebben een energielabel. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw huurwoning is. Om te zorgen dat deze informatie up tot date blijft, actualiseren wij de komende jaren de energielabels van onze woningen. Adviesbureau Enerdeco uit Borne voert dit voor ons uit.  Zij starten in januari 2020 in Vroomshoop. U ontvangt ruim voordat zij bij u langskomen een brief met meer informatie.  

 

Wat gaat Enerdeco doen?
De medewerker loopt door de gehele woning en bekijkt onder andere of de woning geïsoleerd is, of er dubbel glas is geplaatst en welke installatie (zoals bijvoorbeeld de centrale verwarming) de woning heeft. De medewerker maakt in overleg met de bewoner foto’s in de woning.  De medewerker van Enerdeco kan zich legitimeren met een identificatiepas. Bent u niet thuis dan laat Enerdeco een bericht  achter dat ze geweest zijn en het op een ander moment opnieuw proberen. U kunt ook een afspraak maken. De heer Dijkstra van Enerdeco is bereikbaar via 088-004 70 00.

 

Wat verwachten wij van u?

Wij stellen het op prijs dat u uw medewerking verleent en de medewerker toegang geeft tot de woning. Verder hoeft u niets te doen.

 

Bij vragen? Neem contact met ons op.