Wij werken samen met Postex. Dat betekent dat u kunt kiezen hoe u uw post voortaan het liefst ontvangt: op papier of via e-mail (digitaal). De keuze is aan u. Het digitaliseren van de post doen we stapsgewijs. Hierdoor is het mogelijk dat u de komende tijd nog post op papier ontvangt, ook als u heeft gekozen voor post via e-mail. We werken er hard aan om eind van dit 2022 alle post via e-mail te kunnen versturen. Wilt u liever uw post op papier blijven ontvangen? Dat kan ook.

 

Hoe herkent u een mail van Mijande Wonen?

De mail die u ontvangt als u post van Mijande Wonen krijgt, heeft altijd 'Nieuwe post van Mijande Wonen’ als onderwerp. De afzender is altijd ‘Mijande Wonen’ met als e-mailadres: mail@mijande.nl.

 

 

Hoe herkent u een brief van Mijande Wonen?

De envelop en het voorblad hebben altijd dezelfde kenmerken. De brieven die we via Postex versturen hebben een blanco envelop. Door het venster ziet u het Mijande logo. Bij de brief zit een voorblad. Via dat voorblad kunt u ook altijd uw post digitaal bekijken.

Bekijk uw post digitaal

U kunt uw post altijd digitaal bekijken. Vul hieronder de Postex-code in. De code vindt u op het voorblad.

 

Nadat u de code heeft ingevuld, ziet u een aantal mogelijkheden. U kunt:

  • het document digitaal bekijken.
  • kiezen om deze brieven voortaan per e-mail te ontvangen.
  • uw e-mail invoeren of wijzigen.
  • het document downloaden.
  • direct via iDEAL betalen.

Betrouwbaar
Het ontvangen van berichten en online bekijken via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. Twijfelt u? Of heeft u vragen? Belt u ons dan gerust op 088 807 07 00.