Per 1 juli zijn wij Mijande Wonen

1 juli 2010 - 

Mijande Wonen

Per 1 juli 2010 zijn de woningcorporaties Vriezenveen / Westerhaar, Vestion Wonen, Dinkelborgh Wonen en St. Joseph gefuseerd. Wij gaan verder onder de naam Mijande Wonen.

Deze corporaties hebben alle vier hun wortels liggen in het Twentse platteland en het wonen op het platteland zal dan ook centraal staan in de toekomstige activiteiten van Mijande Wonen.

Toekomst

De fusiepartners verwachten door deze schaalvergroting beter voorbereid te zijn op de toekomst, slagvaardiger te kunnen opereren, meer investeringskracht te kunnen ontwikkelen en de dienstverlening verder te kunnen professionaliseren, uitbreiden en verbeteren. De dienstverlening zal –net als nu- voor de klanten toegankelijk blijven vanuit de kantoren in Denekamp, Vriezenveen, Vroomshoop en Weerselo.

Organisatie

Mijande Wonen zal woondiensten leveren aan in totaal ruim 5.100 huishoudens in Noord Oost Twente en wil dichtbij de bewoners (blijven) staan en het wonen in de dorpen en kleinere woonkernen, samen met haar partners én de bewoners, verder stimuleren en faciliteren.

Nieuwe naam

De naam Mijande Wonen drukt dat ook uit. Zoals een rivier haar weg zoekt in het landschap door te meanderen, zo zoekt Mijande Wonen haar weg binnen de mogelijkheden die het platteland biedt, in betrokkenheid tot ‘de anderen’. De ambities van Mijande Wonen zijn tot uitdrukking gebracht in de slagzin: “Samen bouwen aan Dorpskracht”.

Nieuwe huisstijl

Het logo van Mijande Wonen brengt de trots, veelkleurigheid en verbondenheid van het Twentse platteland tot uitdrukking en de verantwoordelijkheid dat verder te ontwikkelen en te ondersteunen.

Nieuwsarchief
5 december 2016
Afspraken sociale huurwoningen inTwenterand en Dinkelland De gemeente Twenterand, gemeenteDinkelland, woningcorporatie Mijande Wonen en de Huurdersraad Mijande Wonen hebbensamen prestatieafspraken gemaakt over sociale huisvesting in Twenterand enDi
9 mei 2014
Op 4 april is de eigen website van de Huurdersraad van Mijande Wonen gelanceerd. Kijk op: www. huurdersraadmijandewonen. nl Op de website staat actuele informatie die voor huurders van belang kan zijn. Ook kunt u via de site in contact komen met le
13 februari 2014
Mijande Wonen en De Baalderborg Groep bouwen een schitterend woongebouw aan de Stationslaan in Vroomshoop. Op het voormalige terrein van Speelgoed Industrie Overijssel komt een locatie met 22 appartementen en 2 logeerkamers.
28 januari 2014
Koning winter staat nu dan echt voor de deur. Uw auto en tuin zijn waarschijnlijk al winterklaar. Maar wist u dat de winter en zeker de vrieskou, ook heel wat schade en ongemak aan uw woning kunnen veroorzaken? Mijande Wonen geeft tips
22 november 2012
Open dag 't Haarhuus op 1 december van 10.00 uur tot 15.00 uur.